Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Afisaj digital
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In calitate de inlocuitor modern al tiparului, afisajul digital prezinta continut dinamic, usor de modificat si pastrat la zi. Fie ca este vorba despre text (static sau in miscare), grafica, fotografii sau video, afisajul digital atrage privirile prin stralucire si miscare, implicand, astfel, o mai mare atentie din partea publicului.

Afisajul digital permite schimbarea periodica, in spatiul dat, a continutului, iar acesta poate fi transmis la orice distanta, instantaneu, prin internet.

Bine planificate si inteligent construite, solutiile de afisaj digital comunica mai eficient si la costuri mai mici decat variantele clasice, precum tiparul.

Continutul dinamic poate fi afisat pe un singur monitor sau pe mai multe, asamblate intr-un perete video. Exista apoi solutii pentru exterior, bazate pe display-uri rezistente la intemperii si cu stralucire inalta. Sau afisajul pe display-uri flexibile, usoare, cu posibilitate de montare in forma concava sau convexa.

Display-urile transparente au un efect vizual deosebit, iar proiectoarele de inalta performanta sunt solutia perfecta pentru suprafete mari.
Afisajul digital poate fi si interactiv, cu aplicabilitate variata, de la table si ecrane pentru educatie pana la puncte de informare (tip infokiosk).
Din Gura in Gura